top of page
Q&A
 • Hva er minimumsprisen for en bursdag?
  Vi har en minimums betaling på 8 barn i bursdag hverdager og 10 barn lørdag og søndag, ellers betaler man for de som kommer. Prisen avhenger av serveringsvalgene man gjør. Obs på at endringer du foretar med menyen under serveringen utgjør en ekstra utgift.
 • Allergivennlig bursdagsmat?
  Vi har allergi vennlige produkter. Gilde wienerpølse inneholder ikke melk. Vi har også glutenfri pizza. Se vår meny.
 • Foresatte i bursdag?
  Bursdagsbarnet kan ha med seg 2 foresatte fritt inn. Andre voksne betaler redusert inngangspris. For gjester som er under skolealder og ved spesielle behov er reglen lempelig.
 • Maks antall i bursdagsselskaper?
  Vi har stort areale og kan dekke på til 50 - 60 i egen del av kafeen. Vi har Jungelrom som det er plass til 15 stk, fotballrom med plass til 12 stk. Også har vi Limos hytte med plass til opptil 30 stk. (Husk at på dette rommet er det minimumsbetaling på 18 stk). Man kan også leie hele Lekeland både med og uten bevertning.
 • Bringe egen mat i bursdag?
  Vi serverer mat og drikke i bursdagen. Du kan kun ha med egen bursdagskake, bare husk alt du trenger for å servere kaken, evt. kan du låne av oss for en liten sum pr. kuvert. Snack, godteposer, popcorn eller drikke er ikke lovlig. Spesielle tilfeller forekommer og da hensyn tar vi selvfølgelig dette.
 • Hvordan betaler man for bursdagen?
  Man betaler enten med kort, vips eller kontant etter servering. Vi fører tab, så du kan sette på regningen det du bestiller gjennom bursdagen. Du betaler for antall barn vi har tilberedt mat og drikke til, min. 8 barn i ukedagene og minimum 10 barn i helgene. (18 i Limos hytte) Gi oss beskjed om antall barn du har bestilte til ikke samsvarer med antall barn som har takket ja til å komme. Vi beregner mat og bemanner etter antall gjester.
 • Kan flere feire bursdag sammen?
  Maximum 4 bursdagsbarn kan feire sammen. Det koster kr. 200,- ekstra pr. ekstra bursdagsbarn.
 • Allergivennlig meny i kafe?
  Vi har mat som er allergivennlig. Allt vi serverer har innholdsfortegnelse med allergener. Henvend dere til betjeningen når dere er hos oss, eller kontakt oss gjerne før dere kommer så dere vet hvilke tilbud vi har.
 • Hva er aldersgrensen i småbarnsavdelingen?
  I fra fylte 1år så betaler man barnebillett så småbarnsavdelingen er beregnet fra 1 år og oppover til 3-4 litt avhengig av størrelsen på barna og hvor store utfordringer de liker. Det vi mener er viktigst er at barna tar hensyn og at leke elementene ikke opptas av de større barna som klarer seg selv i den store konstruksjonen. Er det mange 1-2-3 åringer i småbarnsavdelingen henviser vi de større til den store konstruksjonen.
 • Parkering?
  Fri parkering rundt hele bygget under oppholdet, opptil 4 timer. Gjelder når du er gjest på Lekeland eller Trigger.
 • Kollektiv transport?
  Busstopp er Henrik Ibsens gt. Sjekk Brakar og Ruter for kjøretidspunkter.
bottom of page