50032039_2086105981435126_28359595869245

Hei!

Vi er et familiedrevet firma innen opplevelser som drifter Lekeland Drammen og TRIGGER laserspill. Vi ønsker barn skal være i lystbetont aktivitet på fritiden. 
 
Vi er Norges lengst drevne Lekeland og det er takket være våre trofaste gjester i Drammen og omegn. Vi er takknemlig for at gjestene våre verdsetter den personlige atmosfæren og servicen og velger oss fram for kjedene.
 
Hos oss kan du komme for å leke fritt i trygge omgivelser og holde selskap.
Vi arrangerer mindre og større bursdager og familieselskap,  hvor også bestemor er hedersgjest. Ring 32 82 60 70 eller mail oss: leke@lekelanddrammen.no så kan vi gi et tilbud.  Om du vil leie lokalene eller skal arrangere sesong avslutning for lag eller forening får du et godt tilbud med eller uten  mat servering.

Vi setter sikkerhet først og alt vårt utstyr er godkjent av nasjonale instanser, DFS, SJT og Branntilsynet som gjennomfører årlige kontroller. Mattilsynet er på jevnlig besøk. Vi utfører daglige sikkerhetssjekker og etterser at ting skal være trygt. 

Vi har et personlig forhold til bedriften og nedlegger mye tid for at ting skal være bra. Vi setter pris på tilbakemeldinger og synspunkter på hva som er bra og hva vi kan gjøre bedre. 

Vi har mange fantastiske medarbeidere som har startet arbeidskarrieren hos oss. Her er et knippe av våre hyggelige og smilende ansatte.                                                                                                                                     
 
Takk for at du velger å besøke oss, det støtter og gir oss anledning til å drive videre. Vi ønsker dere et morsomt og hyggelig opphold på Lekeland Drammen
 
 
Hilsen Tone og Tove                         

 

Marita-1024x768.jpg

Marita Aa. Vigdal

Avdelingsleder

Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er fremgang. Å arbeide sammen er suksess. (Henry Ford)

Ingrid.jpg

Ingrid Helene Ihle-Hansen

Vaktleder

Hva som venter bak neste sving, vet bare den som går videre.(Ukjent)

Mia Tønder

Vaktleder

Vennlighet er smittsomt. La oss starte en epidemi. (Ukjent)

01-1024x768.jpg

Camilla F. Pedersen

Vaktleder

 Hvordan staver man kjærlighet? spurte Nasse Nøff. Man staver ikke kjærlighet, man føIer den, svarte Ole Brumm  (A.A Milne)

camilla-1024x768.jpg

Ledig  stilling

Tenker du at Lekeland Drammen hadde vært et flott sted å jobbe? Send oss en mail da vel.

arrow&v

Takk for din søknad.