Bursdager

Vi avholder færre bursdager og har lengre tid i mellom bursdagene. Hvert selskap har sitt eget rom og fast plass fra de kommer til selskapet er avsluttet. Selskapet starter til booket klokkeslett og avsluttes etter 2- 2,5 time.

Alle desinfiserer hendene når de kommer, i mens de er her og når de går. Det er satt opp flere stasjoner med håndsprit.

Vi serverer mat og drikke til bordet, ispinner settes også på bordet. Vi dekker på med god avstand mellom gjestene.Vi ber om at det ikke er fler en 2 voksne i rommet under servering. Rommet ryddes etter at gruppen har forlatt rommet, eller på forespørsel, ved. evt. kakeservering. Før barna spiser oppfordrer vi til at alle vasker eller desinfiserer hendene.

Vannkanner og plastglass settes ved bursdagsrommet og de voksne ordner sjenking for de minste.  

Generelt.

Alle desinfisere hender når de kommer, i mens de er her og når de går. Det er satt opp flere stasjoner med desinfiseringsmiddel ved kafedisken og ute i lokalet. Bestikk utleveres av oss, det samme med ketchup og krydder.  Vannkanner og glass fås på forespørsel. Vi ber om at alle har ett bord som base og ikke skifter bord. Alle håndtak, is-disk, brusskap, kortterminaler etc. desinfiseres flere ganger daglig. 

Vi har tatt bort ballhavet for de minste og vi forestår jevnlig renhold av utstyr og flater.  Toalettroms vasker, dørhåndtak etc. desinfiseres flere ganger daglig.

Vi registrerer kontaktopplysninger til en i hver gruppe som besøker oss. Er det spørsmål eller opplysninger om smittevern eller annet ber vi om å kontaktes. tlf 32826070

Verdt å vite

Lekeland Drammen

Hotvetalleen 6
3018 Drammen

 

leke@lekelanddrammen.no

Tel: 32 82 60 70

  • Instagram - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle
Abonner på nyhetsbrevet vårt

Drammen Lekeland © 2020. Webdesign Oballoo Design

  • Hvit Instagram Ikon
  • Facebook