Norge åpner igjen, og vi får lov til å være med. Vi overholder de til enhver tid gjeldende restriksjoner og for våre gjester betyr det pr. nå er å bruke munnbind når du ikke kan holde meter`n.  Heller ingen dansing tet a tet er innafor enda.

 

Vi sender en takk til alle som har stått midt i og stått ekstra på i denne krisen vi begynner å kommet oss igjennom. 

 

Vi holder enda  litt tilbake - ingen vits i å ikke fortsatt utvise litt forsiktighet ...

 

Bursdager:

Vi avholder færre bursdager av gangen. Hvert selskap har sitt eget rom og de voksne får tildelt plass i nærheten av bursdagsrommet. Selskapet starter til booket klokkeslett og avsluttes etter 2- 2,5 time.  Håndsprit er plassert rundt om i lokalet. Drikke og mat setter vi på bordet etter avtale og før selskapet setter seg. Alle bør desinfisere hendene før bespisning og etter bespisning.   Serveringsfat med ispinner settes på anretningsbord til avtalt tid. Rommet ryddes etter at gruppen har forlatt rommet eller på forespørsel før kakeservering. Vannkanner og plastglass settes ved bursdagsrommet og de voksne ordner skjenking for de minste.  

Generelt:

Vi har fortsatt et lavere tak på antall gjester enn arealene og brannsikkerhetens kapasitet tilsier. Vi ber om at alle våre gjester forholder seg til de gjeldende reglene fra regjeringen. (kan være litt vanskelig å følge med hele tiden, men spør oss så svarer vi som vi har fått beskjed om) Alle bør desinfisere hendene når de kommer, imens de er her og når de går. Vi ber om at alle har ett bord som base og ikke skifter bord. 

 

Vi forestår jevnlig renhold av utstyr og flater.  Toalettroms vasker, dørhåndtak etc. desinfiseres flere ganger daglig. Er det spørsmål eller opplysninger om smittevern eller annet ber vi om å kontaktes. tlf 32826070