Norge har nå åpnet! Vi sender en takk til alle som har stått midt i og stått ekstra på i denne krisen vi nå her i Norge har kommet oss igjennom. Det hadde ikke gått uten vårt fantastiske helsevesen og stødige politikere. Mye kunne sikkert vært gjort annerledes og kanskje bedre  -  i etterpåklokskapens navn.. men vi er så superheldige som bor i dette demokratiske landet med god nasjonal økonomi  ( henger kanskje litt i sammen?)

 

Vi holder enda  litt tilbake - ingen vits i å ikke fortsatt utvise litt forsiktighet ...

 

Bursdager:

Vi avholder færre bursdager av gangen. Hvert selskap har sitt eget rom og fast plass fra de kommer til selskapet er avsluttet. Selskapet starter til booket klokkeslett og avsluttes etter 2- 2,5 time. Alle skal bruke håndsprit som er plassert rundt om i lokalet.

Drikke og mat setter vi på bordet etter avtale og før selskapet setter seg. Alle desinfiserer hendene før bespisning og etter bespisning. Hvert selskap har en flaske med håndsprit som bursdagsforeldrene disponerer for barna. Serveringsfat med ispinner settes på anretningsbord til avtalt tid. Rommet ryddes etter at gruppen har forlatt rommet eller på forespørsel før kakeservering. Vannkanner og plastglass settes ved bursdagsrommet og de voksne ordner skjenking for de minste.  

Generelt:

Vi har fortsatt et lavere tak på antall gjester enn arealene og brannsikkerhetens kapasitet. Alle skal desinfisere hendene når de kommer, imens de er her og når de går. Håndvask/desinfisering er fortsatt en nasjonal regel. Vannkanner og glass fås på forespørsel. Vi ber om at alle har ett bord som base og ikke skifter bord. 

 

Vi forestår jevnlig renhold av utstyr og flater.  Toalettroms vasker, dørhåndtak etc. desinfiseres flere ganger daglig. Vi registrerer kontaktopplysninger til en i hver gruppe som besøker oss, men dette er nå frivillig. Er det spørsmål eller opplysninger om smittevern eller annet ber vi om å kontaktes. tlf 32826070